Regjistrohu tani në konkursin e bursave në 15 maj! Gjimnazi franko-shqiptar “VIKTOR HYGO” hap konkursin e bursave të ekselencës 2022/2023! 🇫🇷 🇦🇱 . 🥇 Bëhuni pjesë e një institucioni arsimor elitar, me një eksperiencë shumëvjeçare në arsim! 👩🏻‍🎓Konkursi i Bursave do të zhvillohet pranë mjediseve 
Read more
Atmosferë festive,kuq e zi, me rastin e festave të 28-29 Nëntorit. Poezi dhe këngë të interpretuara me shumë dashuri dhe emocion nga të gjithë vogëlushët e parashkollorit. Duartrokitje dhe lot gëzimi nga prindërit dhe të ftuarit!
Read more
Një bisedë shumë interesante për piktorin e madh francez Renoir…
Read more