Bursat e gjimnazit 2022/2023

Regjistrohu tani në konkursin e bursave në 15 maj! Gjimnazi franko-shqiptar “VIKTOR HYGO” hap konkursin e bursave të ekselencës 2022/2023! 🇫🇷 🇦🇱 . 🥇 Bëhuni pjesë e një institucioni arsimor elitar, me një eksperiencë shumëvjeçare në arsim! 👩🏻‍🎓Konkursi i Bursave do të zhvillohet pranë mjediseve 

Frutat, shija dhe vlerat e tyre! Parashkollori A

28-29 Nëntori

Atmosferë festive,kuq e zi, me rastin e festave të 28-29 Nëntorit. Poezi dhe këngë të interpretuara me shumë dashuri dhe emocion nga të gjithë vogëlushët e parashkollorit. Duartrokitje dhe lot gëzimi nga prindërit dhe të ftuarit!

Humanizmi, vlerë shumë e madhe për të brezin e ri…

Një ditë e veçantë në COD…

Një bisedë shumë interesante për piktorin e madh francez Renoir…

Kushtuar gjyshërve..

Klasa e III-a gjatë shfaqjes kushtuar gjyshërve dhe gjysheve, dashuria e të cilëve është e pamatë…

Parashkollori C

Parashkollori është një nga hallkat më të rëndësishme të procesit mësimor…

Parashkollori B

Çdo ditë mësojmë, argëtohemi dhe edukohemi…

Parashkollori A

Sporti është një pjesë e rëndësishme e jetës shkollore…

Fillon viti i ri shkollor 2019-2020

Në 16 shtator nisi viti i ri shkollor 2019-2020! Një ditë shumë e bukur dhe emocionuese, veçanërisht për vogëlushët e klasave të para. Rrugëtim të mbarë në rrugën e dijes!