Arsimi është
zanafilla e qytetërimit...
VIKTOR HYGO Arsimimi është
zanafilla e qytetërimit....
Integritet
dhe jetë kulturore
Arsimimi është
zanafilla e qytetërimit....
Arsimimi është
zanafilla e qytetërimit....
Arsimimi është
zanafilla e qytetërimit....
Arsimimi është
zanafilla e qytetërimit....
Arsimimi është
zanafilla e qytetërimit....
Arsimimi është
zanafilla e qytetërimit....
DELF JUNIOR
Qëndër e certifikimit të provimeve DELF JUNIOR, A1,A2,B1,B2
KANGAROO
Qëndër e autorizuar për Olimpiadën e Matematikës “KANGAROO”
KANGAROO
Qëndër e autorizuar për Olimpiadën e Anglishtes

Shkolla franko-shqiptare "VIKTOR HYGO", aty ku hidhen themelet për një të ardhme të sigurt....

Misioni

Të edukojë, të formojë nxënës, për t'i bërë qytetarë të denjë të vendit dhe botës.

880

Filozofia

Ne synojmë rritjen e aftësive teorike dhe praktike, në mënyrë që çdo nxënës të jetë i suksesshëm në jetë.

thumbnail (3)

Objektivi

Nxënësit të ndjekin qëllimet e tyre në një ambjent që vlerëson diversitetin, individualitetin, respektin dhe shkëmbimin e lirë të ideve.

KOPSHTI

Regjistrimet për grupin e kopshtit fillojnë qysh nga mosha 3 vjeçare.

PARASHKOLLORI

Dokumentacioni i nevojshëm për regjistrimin e një fëmije në grupin parashkollor është :

 •   Çertifikatë lindje me fotografi ose pasaportë (fotokopje)

 •   Librezë vaksimini (fotokopje)

 •   Dokumentin e vizitës nga mjeku otorino dhe okulist

 •   2 fotografi me përmasa 9cm x 7cm

KLASA NDËRMJETËSE

Dokumentacioni i nevojshëm për regjistrimin e një nxënësi në klasën ndërmjetëse është :

 •   Fletë pranimi e cila jepet nga ana jonë

 •   Fletë shpërngulje e cila lëshohet nga shkolla ku ka qenë nxënësi

 •   Çertifikatë lindje me fotografi ose pasaportë (fotokopje)

 •   Librezë vaksinimi (fotokopje)

 •   Dokumentin e vizitës nga mjeku otorino dhe okulist

 •   2 fotografi me përmasa 9cm x 7cm

KLASA E PARË

Dokumentacioni i nevojshëm për regjistrimin e një nxënësi në klasën e parë është :

 •   Çertifikatë lindje me fotografi ose pasaportë (fotokopje)

 •   Librezë vaksimini (fotokopje)

 •   Dokumentin e vizitës nga mjeku otorino dhe okulist

 •   2 fotografi me përmasa 9cm x 7cm

TRANSPORT I SIGURT
 • Shkolla ofron transport për nxënësit.

  Për ardhjen në shkollë, marrja e nxënësve nga shtëpia fillon rreth   orës 7.20 dhe nxënësit janë në shkollë rreth orës 8.15
  (në varësi të adresës së secilit nxënës).

 •  Shpërndarja e nxënësve nga shkolla fillon në orën 15.30.

VIZITO SHKOLLËN

Kemi punësuar më të mirët

KËRKO INFORMACION

Rr: " 3 Vëllezërit Kondi", Tiranë

APLIKO ONLINE

I frymëzuar, i sigurtë dhe gati

Histori Suksesi

DËSHMI NGA NXËNËSIT E "VIKTOR HYGO"

Patricia Cani

Ka qënë nxënëse që nga parashkollori deri në klasë të IX me rezultate të shkëlqyera. Studimet e larta i ka kryer në Université Paris-Sud, në Francë. Aktualisht punon pranë “Financiale Gestion Privée”.
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0.0
2018-08-09T16:05:10+02:00
Ka qënë nxënëse që nga parashkollori deri në klasë të IX me rezultate të shkëlqyera. Studimet e larta i ka kryer në Université Paris-Sud, në Francë. Aktualisht punon pranë “Financiale Gestion Privée”.

Arba Çeçia

 
Arba Çeçia, nxënëse e shkollës VIKTOR HYGO nga klasa e I - VIII,  është fituese e “Neuroscience  në “OSCAR EXCELLENCE AWARDSWINNERS 2018”.  Eshtë diplomuar për neuroshkencë dhe biologji pranë Universitetit "George Mason University". Aktualisht punon si kërkuese shkencore në departametin e neurologji/neurokirurgji në "Johns Hopkins School of Medicine"
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0.0
2018-08-09T10:43:03+02:00
  Arba Çeçia, nxënëse e shkollës “VIKTOR HYGO” nga klasa e I – VIII,  është fituese e “Neuroscience”  në “OSCAR EXCELLENCE AWARDSWINNERS 2018”.  Eshtë diplomuar për neuroshkencë dhe biologji pranë Universitetit “George Mason University”. Aktualisht punon si kërkuese shkencore në departametin e neurologji/neurokirurgji në “Johns 

Sara Poçari

Ambjente komode, mësues shumë të përgatitur, disiplinë shkollore, objektivizën në vlerësim.
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0.0
2018-05-20T16:08:46+02:00

Krenare që kam qënë pjesë e shkollës "VIKTOR HYGO"

Ambjente komode, mësues shumë të përgatitur, disiplinë shkollore, objektivizën në vlerësim.

Noel Shehu

Student në " UNVERSITÉ PARIS II "- PANTHÉON -ASSAS
Arritjet e mia i kanë rrënjët në shkollën "VIKTOR HYGO"
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0.0
2018-05-20T15:50:42+02:00

Cilësi, disiplinë, argëtim... trinomi i suksesit 

Student në ” UNVERSITÉ PARIS II “- PANTHÉON -ASSAS Arritjet e mia i kanë rrënjët në shkollën “VIKTOR HYGO”

Pamela Çaçi

Pamela ka mbaruar ciklin 9-vjeçar pranë shkollës sonë me rezultate shumë të larta. Ndëkohë vazhdon studimet Master në Leuven-Belgjikë, pranë EIPA-European Institute of Public Administration.
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0.0
2018-08-10T10:41:23+02:00
Pamela ka mbaruar ciklin 9-vjeçar pranë shkollës sonë me rezultate shumë të larta. Ndëkohë vazhdon studimet Master në Leuven-Belgjikë, pranë EIPA-European Institute of Public Administration.

Klaudia Poçari

Studente në JOHANN WOLFGANG GOETHE - UNIVERSITAT
Që nga kopshti deri në klasë të 9 kam qënë nxënëse ekselente dhe kjo falë punës së mësueseve që me profesionalizmin e tyre, me këshillat e tyre, më kanë bërë kjo që jam sot.
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0.0
2018-05-20T15:57:10+02:00

Faleminderit shkolla "VIKTOR HYGO"

Studente në JOHANN WOLFGANG GOETHE – UNIVERSITAT Që nga kopshti deri në klasë të 9 kam qënë nxënëse ekselente dhe kjo falë punës së mësueseve që me profesionalizmin e tyre, me këshillat e tyre, më kanë bërë kjo që jam sot.

Alba Brojka

Bëj pjesë në brezin e parë të nxënësve të shkollës "Viktor Hygo", ​shkollë në të cilën kam marrë jo vetëm arsimin dhe edukimit cilësor, por kam fituar dhe shokë dhe miq shumë të mirë. Shkolla "Viktor Hygo", me aktivitetet e shumta, me përkushtimin e stafit pedagogjik, ka kontribuar në rritjen time, si nga ana e formimit arsimor ashtu dhe në formimin qytetar.
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0.0
2018-05-24T11:00:35+02:00
Bëj pjesë në brezin e parë të nxënësve të shkollës “Viktor Hygo”, ​shkollë në të cilën kam marrë jo vetëm arsimin dhe edukimit cilësor, por kam fituar dhe shokë dhe miq shumë të mirë. Shkolla “Viktor Hygo”, me aktivitetet e shumta, me përkushtimin e stafit 

Klea Vyshka

 

Klea ka qënë një ndër nxënëset model të shkollës sonë. Ka fituar bursë të plotë në Campus France dhe në Universitetin e Utrecht, ku ende vazhdon të studiojë, me rezualtate shumë të larta.
Shkolla VIKTOR HYGO
2018-08-10T10:28:47+02:00
  Klea ka qënë një ndër nxënëset model të shkollës sonë. Ka fituar bursë të plotë në Campus France dhe në Universitetin e Utrecht, ku ende vazhdon të studiojë, me rezualtate shumë të larta.
10
7

Përse duhet të na zgjidhni?

SEPSE TE NE:

nxënësit ndjekin qëllimet e tyre në një ambjent që vlerëson diversitetin, individualitetin, respektin dhe shkëmbimin e lirë të ideve

hidhen themele për një të ardhme të sigurt

çdo nxënës është një mendje, një shpirt dhe një personalitet

stafi pedagogjik përbëhet nga mësues të kualifikuar dhe me eksperiencë

rezultatet e larta janë konkrete, dhe këtë e tregojnë nxënësit tanë kudo,brenda dhe jashtë vendit

Orari

 • E hënë - E Premte 8:00 - 17:00
 • E Shtunë 10:00 - 14:00
 • E dielë Pushim

KRIJUAR NË VITIN 2000

NXËNËS NDËR VITE: 1210

DIPLOMIME 100%

STAF: 83

NXËNËS ME STUDIME JASHTË: 105

Njoftimet

PËRDITËSIME

28-29 Nëntori

Atmosferë festive,kuq e zi, me rastin e festave të 28-29…

[elfsight_instagram_feed id=”1″]