Regjistrohu tani në konkursin e bursave në 15 maj! Gjimnazi franko-shqiptar “VIKTOR HYGO” hap konkursin e bursave të ekselencës 2022/2023! 🇫🇷 🇦🇱 . 🥇 Bëhuni pjesë e një institucioni arsimor elitar, me një eksperiencë shumëvjeçare në arsim! 👩🏻‍🎓Konkursi i Bursave do të zhvillohet pranë mjediseve 
Read more
Atmosferë festive,kuq e zi, me rastin e festave të 28-29 Nëntorit. Poezi dhe këngë të interpretuara me shumë dashuri dhe emocion nga të gjithë vogëlushët e parashkollorit. Duartrokitje dhe lot gëzimi nga prindërit dhe të ftuarit!
Read more
Parashkollori është një nga hallkat më të rëndësishme të procesit mësimor…
Read more
Çdo ditë mësojmë, argëtohemi dhe edukohemi…
Read more