Bursat e gjimnazit 2022/2023

Regjistrohu tani në konkursin e bursave në 15 maj!

Gjimnazi franko-shqiptar “VIKTOR HYGO” hap konkursin e bursave të ekselencës 2022/2023! 🇫🇷 🇦🇱 .
🥇 Bëhuni pjesë e një institucioni arsimor elitar, me një eksperiencë shumëvjeçare në arsim!

👩🏻‍🎓Konkursi i Bursave do të zhvillohet pranë mjediseve të gjimnazit dhe mirëpret të gjithë nxënësit që fillojnë klasën e 10 vitin e ardhshëm. Për datën do të informoheni në ditët në vijim.

Si të regjistroheni: .
📝 Aplikoni tani duke plotësuar formularin e regjistrimit online

ose

📩 Dërgoni email në [email protected], për t’u informuar nga koordinatorët tanë për detajet .

Shënim: Provimi dhe regjistrimi janë pa pagesë. Bursat përcaktohen në meritë dhe rezultate.

🎓 Gjimnazi franko-shqiptar “Viktor Hygo”
📍Adresa: Rr. “3 Vëllezërit Kondi”, pranë vilave amerikane, Tiranë
☎️ 0692061677

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *