SUMMER CAMP 2020

“SUMMER CAMP” – Super verë, super argëtim! Një mundësi e shkëlqyer për një verë të paharrueshme, për të gjithë fëmijët e grupmoshave 6 – 13 vjeç.

Bashkohuni me ne në programin e ri veror zbavitës dhe aktiv, sepse ju presin një gamë e gjerë aktivitetesh si:

  • Veprimtari sportive
  • Aktivitete artistike – piano
  • Pikturë – Arts & Crafts
  • Mëso anglisht dhe frëngjisht
  • Aktivtiete në pishina dhe parqe ujore
  • Ekskursione brenda dhe jashtë Tirane
  • Kamping në mal & Hiking
  • Patinazh
  • Farm Day (Ditë eksploruese në fermë)
  • Kartodrom & gara etj.
Për të gjithë fëmijët e moshës 6-13 vjeç që dëshirojnë të kenë një verë të paharrueshme, plot argëtim, veprimtari dhe aktivitete!
🎯”Summer School” synon së pari argëtimin e fëmijëve duke ofruar një gamë te gjerë aktivitetesh. Veprimtaritë argëtuese të kampit veror ndërthuren dhe me mësimet interaktive të gjuhëve të huaja, anglisht dhe frëngjisht.
Mësimet dhe lojërat interaktive jo vetëm që zhvillojnë aftesitë gjuhësore të femijëve, por i mësojnë edhe një sërë vlerash dhe njohurish.
Si funksionon:
“Summer School”, përpos aktiviteteve të shumëllojshme, përfshin 2 vaktet ushqimore (mëngjes dhe drekë), si edhe transportin e çdo fëmije.
Për të regjistruar fëmijën Tuaj në “Summer School” ose për të organizuar takim:
– Telefononi në 0692061677,
   ose
– Dërgoni një kërkesë për regjistrim në [email protected] për të plotësuar formularin online të regjistrimit ose formularin e prenotimit të takimit.
Për t’u informuar më gjerësisht rreth “Summer School”:
– Telefononi në numrin: 0692061677

🎭 “Summer School” është një zgjedhje ideale për një eksperiencë të paharrueshme