logo
REGJISTROHU

Stafi i shkollës “VIKTOR HYGO”

Edlira Seiti
ADMINISTRATORE

Cikli: Kopsht/Arsimi Bazë / AML
Arsimi: I lartë/ Mësuesi dhe Juridik
Shkalla e kualifikimit: E katërt
Vjetërsia në punë: 20 vjet
E-mail: [email protected]

Shaze Shehu
DREJTUESE DIDAKTIKE

Cikli: Kopsht/Arsimi Bazë / AML
Arsimi:  I lartë- Mësuesi/ Master shkencor- Mësuesi
Shkalla e kualifikimit: E dytë
Vjetërsia në punë: 20 vjet
E-mail: [email protected]

Lindita Muçi
KOORDINATORE

Arsimi I lartë/  Mësuesi-Frëngjisht
Shkalla e kualifikimit: E tretë
Vjetersia në punë:8  vjet
E-mail: [email protected]

Vitori Bajrami
MËSUESE PARASHKOLLOR

Arsimi: I lartë/  Mësuesi
Shkalla e kualifikimit: E parë
Vjetërsia në punë: 27 vjet
E-mail: [email protected]

Vjollca Çibuku
MËSUESE ARSIMI FILLOR

 Arsimi:  I lartë/  Mësuesi- Arsimi Fillor
Shkalla e kualifikimit: E parë
Vjetërsia në punë: 27 vjet
E-mail: [email protected]

Sonila Duva
MËSUESE ARSIMI BAZË / AMU

Arsimi I lartë/  Mësuesi-Frëngjisht
Shkalla e kualifikimit: E tretë
Vjetersia në punë:8  vjet
E-mail: [email protected]

Izabela Kola
MËSUESE ANGLISHTEJE ARSIMI FILLOR

Arsimi:  I lartë / Mësuesi -Anglisht
Shkalla e kualifikimit: E tretë
Vjetersia në punë: 10 vjet
E-mail: [email protected]

Sofia Alilaj
MËSUESE ARSIMI BAZË / AMU

Arsimi:  I lartë/ Mësuesi-Biologji-kimi
Shkalla e kualifikimit: E tretë
Vjetersia në punë: 11  vjet
E-mail: [email protected]

Klarita Qyrana
MËSUESE ARSIMI BAZË / AML

Arsimi:  I lartë/  Mësuesi Fizikë
Shkalla e kualifikimit: E parë
Vjetersia në punë: 32 vjet
E-mail: [email protected]

Morsina Leka
MËSUESE ARSIMI BAZË / AMU

Arsimi:  I lartë/ Matematikë
Shkalla e kualifikimit: E parë
Vjetersia në punë: 25 vjet
E-mail: [email protected]

Antoneta Hysi
MËSUESE ARSIMI BAZË / AML

Arsimi:  I lartë / Mësuesi -Edukim fizik, sportet dhe shëndeti
Shkalla e kualifikimit: E parë
Vjetersia në punë: 27 vjet
E-mail: [email protected]

Shpresa Dauti
MËSUESE ARSIMI FILLOR

Arsimi:  I lartë/  Mësuesi -Arsimi Fillor
Shkalla e kualifikimit: E tretë
Vjetersia në punë: 8 vjet
E-mail: [email protected]

Etleva Merko
MËSUESE ARSIMI FILLOR

Arsimi:  I lartë/  Mësuesi - Arsimi Fillor
Shkalla e kualifikimit: E tretë
Vjetersia në punë: 12 vjet
E-mail: [email protected]

Enkeleda Tusha
MËSUESE ARSIMI BAZË / AML

Arsimi:  I lartë / Arte  -Piano
Shkalla e kualifikimit: E katërt
Vjetersia në punë: 5 vjet
E-mail: [email protected]

“After school”
Zhvillohet pas orarit mësimor dhe shërben për të kryer detyrat e shtëpisë dhe për përforcuar njohuritë e marra
BURSAT 2019-2020
Konkursi i bursave do të zhvillohet për nxënësit e klasave të X dhe XII. Testi do të jetë i integruar: matematikë, fizikë, gjuhë-letërsi, kimi dhe biologji. Niveli i bursave do të jetë nga 20% deri në 100%. Për çdo informacion shtesë, mund të telefononi në 069.20.61.677
Histori Suksesi

Noel Shehu

Student në " UNVERSITÉ PARIS II "- PANTHÉON -ASSAS Arritjet e mia i kanë rrënjët në shkollën "VIKTOR HYGO"
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0.0
2018-05-20T15:50:42+00:00

Cilësi, disiplinë, argëtim... trinomi i suksesit 

Student në ” UNVERSITÉ PARIS II “- PANTHÉON -ASSAS Arritjet e mia i kanë rrënjët në shkollën “VIKTOR HYGO”

Kladia Poçari

Studente në JOHANN WOLFGANG GOETHE - UNIVERSITAT Që nga kopshti deri në klasë të 9 kam qënë nxënëse ekselente dhe...
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0.0
2018-05-20T15:57:10+00:00

Faleminderit shkolla "VIKTOR HYGO"

Studente në JOHANN WOLFGANG GOETHE – UNIVERSITAT Që nga kopshti deri në klasë të 9 kam qënë nxënëse ekselente dhe kjo falë punës së mësueseve që me profesionalizmin e tyre, me këshillat e tyre, më kanë bërë kjo që jam sot.

SARA POÇARI

Ambjente komode, mësues shumë të përgatitur, disiplinë shkollore, objektivizën në vlerësim.
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0.0
2018-05-20T16:08:46+00:00

Krenare që kam qënë pjesë e shkollës "VIKTOR HYGO"

Ambjente komode, mësues shumë të përgatitur, disiplinë shkollore, objektivizën në vlerësim.

Alba Brojka

Bëj pjesë në brezin e parë të nxënësve të shkollës "Viktor Hygo", ​shkollë në të cilën kam marrë jo vetëm...
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0.0
2018-05-24T11:00:35+00:00
Bëj pjesë në brezin e parë të nxënësve të shkollës “Viktor Hygo”, ​shkollë në të cilën kam marrë jo vetëm arsimin dhe edukimit cilësor, por kam fituar dhe shokë dhe miq shumë të mirë. Shkolla “Viktor Hygo”, me aktivitetet e shumta, me përkushtimin e stafit 

Arba Çeçia

  Arba Çeçia, nxënëse e shkollës “VIKTOR HYGO” nga klasa e I - VIII,  është fituese e “Neuroscience”  në “OSCAR...
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0.0
2018-08-09T10:43:03+00:00
  Arba Çeçia, nxënëse e shkollës “VIKTOR HYGO” nga klasa e I – VIII,  është fituese e “Neuroscience”  në “OSCAR EXCELLENCE AWARDSWINNERS 2018”.  Aktulisht punon si Research Assistant pranë Istitutit  Krasnow, GMU.
10
5