logo
REGJISTROHU

Frutat, shija dhe vlerat e tyre! Parashkollori A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

“After school”
Zhvillohet pas orarit mësimor dhe shërben për të kryer detyrat e shtëpisë dhe për përforcuar njohuritë e marra
BURSAT 2019-2020
Konkursi i bursave do të zhvillohet për nxënësit e klasave të X dhe XII. Testi do të jetë i integruar: matematikë, fizikë, gjuhë-letërsi, kimi dhe biologji. Niveli i bursave do të jetë nga 20% deri në 100%. Për çdo informacion shtesë, mund të telefononi në 069.20.61.677
Histori Suksesi

Noel Shehu

Student në " UNVERSITÉ PARIS II "- PANTHÉON -ASSAS Arritjet e mia i kanë rrënjët në shkollën "VIKTOR HYGO"
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0
2018-05-20T15:50:42+00:00

Cilësi, disiplinë, argëtim... trinomi i suksesit 

Noel Shehu Student në " UNVERSITÉ PARIS II "- PANTHÉON -ASSAS Arritjet e mia i kanë rrënjët në shkollën "VIKTOR HYGO" Cilësi, disiplinë, argëtim... trinomi i suksesit  Shkolla VIKTOR HYGO 5 2018-05-20T15:50:42+00:00 Cilësi, disiplinë, argëtim... trinomi i suksesit  Student në " UNVERSITÉ PARIS II "- PANTHÉON -ASSAS Arritjet e mia i kanë rrënjët 

Klaudia Poçari

Studente në JOHANN WOLFGANG GOETHE - UNIVERSITAT Që nga kopshti deri në klasë të 9 kam qënë nxënëse ekselente dhe...
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0
2018-05-20T15:57:10+00:00

Faleminderit shkolla "VIKTOR HYGO"

Klaudia Poçari Studente në JOHANN WOLFGANG GOETHE - UNIVERSITAT Që nga kopshti deri në klasë të 9 kam qënë nxënëse ekselente dhe kjo falë punës së mësueseve që me profesionalizmin e tyre, me këshillat e tyre, më kanë bërë kjo që jam sot. Faleminderit shkolla 

Sara Poçari

Ambjente komode, mësues shumë të përgatitur, disiplinë shkollore, objektivizën në vlerësim.
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0
2018-05-20T16:08:46+00:00

Krenare që kam qënë pjesë e shkollës "VIKTOR HYGO"

Sara Poçari Ambjente komode, mësues shumë të përgatitur, disiplinë shkollore, objektivizën në vlerësim. Krenare që kam qënë pjesë e shkollës "VIKTOR HYGO" Shkolla VIKTOR HYGO 5 2018-05-20T16:08:46+00:00 Krenare që kam qënë pjesë e shkollës "VIKTOR HYGO" Ambjente komode, mësues shumë të përgatitur, disiplinë shkollore, objektivizën 

Alba Brojka

Bëj pjesë në brezin e parë të nxënësve të shkollës "Viktor Hygo", ​shkollë në të cilën kam marrë jo vetëm...
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0
2018-05-24T11:00:35+00:00
Alba Brojka Bëj pjesë në brezin e parë të nxënësve të shkollës "Viktor Hygo", ​shkollë në të cilën kam marrë jo vetëm arsimin dhe edukimit cilësor, por kam fituar dhe shokë dhe miq shumë të mirë. Shkolla "Viktor Hygo", me aktivitetet e shumta, me përkushtimin 

Arba Çeçia

  Arba Çeçia, nxënëse e shkollës “VIKTOR HYGO” nga klasa e I - VIII,  është fituese e “Neuroscience”  në “OSCAR...
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0
2018-08-09T10:43:03+00:00
Arba Çeçia   Arba Çeçia, nxënëse e shkollës “VIKTOR HYGO” nga klasa e I - VIII,  është fituese e “Neuroscience”  në “OSCAR EXCELLENCE AWARDSWINNERS 2018”.  Eshtë diplomuar për neuroshkencë dhe biologji pranë Universitetit "George Mason University". Aktualisht punon si kërkuese shkencore në departametin e neurologji/neurokirurgji 
5
5
Shkolla VIKTOR HYGO