Atmosferë festive,kuq e zi, me rastin e festave të 28-29 Nëntorit. Poezi dhe këngë të interpretuara me shumë dashuri dhe emocion nga të gjithë vogëlushët e parashkollorit. Duartrokitje dhe lot gëzimi nga prindërit dhe të ftuarit!
Read more
Një bisedë shumë interesante për piktorin e madh francez Renoir…
Read more
Klasa e III-a gjatë shfaqjes kushtuar gjyshërve dhe gjysheve, dashuria e të cilëve është e pamatë…
Read more