logo
REGJISTROHU

“Summer Camp” 2019 u zhvilluar nga data 13.06.2019 -2.08.2019. Javë të mbushura me aktivitete të ndryshme dhe  argwtim pa limit. Çdo javë kishte një tematikë të veçantë, dhe larmia e tyre dhuroi buzëqeshje dhe gëzim tek çdo fëmijë.  Një verë e paharruar për të gjithë!
Read more
Një mbrëmje e paharruar për të gjithë nxënësit,prindërit dhe mësuesit. Nje rrugëtim i gjatë 9-vjeçar kurorëzohet me sukses, me arritje shumw të larta në mësime ,por mbi të gjitha me të rinj të formuar, të denjë të përfaqësojnë veten, familjen, shkollën dhe vendin e tyre 
Read more
Puna e palodhur e nxënësve dhe e mësueseve u shpërblyen me rezultate shumë të larta në provimin e “VANAF”2019…
Read more
Shkolla ishte veshur” kuq e zi” me rastin e festave të 28-29 Nëntorit. Nxënësit e AF kishin përgatitur një program shumë të bukur. Falenderojmë në veçanti fëmijët e klasave të para, që na transmetuan pak më shumë emocione.
Read more
Gëzuar 28-29 Nëntorin nga nxënësit e klasës së II-a, të cilët vunë skenë pjesën “Prinesha Argjiro”, shkruar nga Ismail Kadare. Falenderojmë nxënësit dhe mësuesen e tyre të përkushtuar.
Read more
“After school”
Zhvillohet pas orarit mësimor dhe shërben për të kryer detyrat e shtëpisë dhe për përforcuar njohuritë e marra
BURSAT 2019-2020
Konkursi i bursave do të zhvillohet për nxënësit e klasave të X dhe XII. Testi do të jetë i integruar: matematikë, fizikë, gjuhë-letërsi, kimi dhe biologji. Niveli i bursave do të jetë nga 20% deri në 100%. Për çdo informacion shtesë, mund të telefononi në 069.20.61.677
Eventet e Fundit
Shiko të gjitha
Histori Suksesi

Noel Shehu

Student në " UNVERSITÉ PARIS II "- PANTHÉON -ASSAS Arritjet e mia i kanë rrënjët në shkollën "VIKTOR HYGO"
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0.0
2018-05-20T15:50:42+00:00

Cilësi, disiplinë, argëtim... trinomi i suksesit 

Student në ” UNVERSITÉ PARIS II “- PANTHÉON -ASSAS Arritjet e mia i kanë rrënjët në shkollën “VIKTOR HYGO”

Kladia Poçari

Studente në JOHANN WOLFGANG GOETHE - UNIVERSITAT Që nga kopshti deri në klasë të 9 kam qënë nxënëse ekselente dhe...
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0.0
2018-05-20T15:57:10+00:00

Faleminderit shkolla "VIKTOR HYGO"

Studente në JOHANN WOLFGANG GOETHE – UNIVERSITAT Që nga kopshti deri në klasë të 9 kam qënë nxënëse ekselente dhe kjo falë punës së mësueseve që me profesionalizmin e tyre, me këshillat e tyre, më kanë bërë kjo që jam sot.

SARA POÇARI

Ambjente komode, mësues shumë të përgatitur, disiplinë shkollore, objektivizën në vlerësim.
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0.0
2018-05-20T16:08:46+00:00

Krenare që kam qënë pjesë e shkollës "VIKTOR HYGO"

Ambjente komode, mësues shumë të përgatitur, disiplinë shkollore, objektivizën në vlerësim.

Alba Brojka

Bëj pjesë në brezin e parë të nxënësve të shkollës "Viktor Hygo", ​shkollë në të cilën kam marrë jo vetëm...
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0.0
2018-05-24T11:00:35+00:00
Bëj pjesë në brezin e parë të nxënësve të shkollës “Viktor Hygo”, ​shkollë në të cilën kam marrë jo vetëm arsimin dhe edukimit cilësor, por kam fituar dhe shokë dhe miq shumë të mirë. Shkolla “Viktor Hygo”, me aktivitetet e shumta, me përkushtimin e stafit 

Arba Çeçia

  Arba Çeçia, nxënëse e shkollës “VIKTOR HYGO” nga klasa e I - VIII,  është fituese e “Neuroscience”  në “OSCAR...
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0.0
2018-08-09T10:43:03+00:00
  Arba Çeçia, nxënëse e shkollës “VIKTOR HYGO” nga klasa e I – VIII,  është fituese e “Neuroscience”  në “OSCAR EXCELLENCE AWARDSWINNERS 2018”.  Eshtë diplomuar për neuroshkencë dhe biologji pranë Universitetit “George Mason University”. Aktualisht punon si kërkuese shkencore në departametin e neurologji/neurokirurgji në “Johns 
10
5