Fillon viti i ri shkollor 2019-2020

Në 16 shtator nisi viti i ri shkollor 2019-2020! Një ditë shumë e bukur dhe emocionuese, veçanërisht për vogëlushët e klasave të para. Rrugëtim të mbarë në rrugën e dijes!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *