“SUMMER CAMP”2019

“Summer Camp” 2019 u zhvilluar nga data 13.06.2019 -2.08.2019. Javë të mbushura me aktivitete të ndryshme dhe  argwtim pa limit. Çdo javë kishte një tematikë të veçantë, dhe larmia e tyre dhuroi buzëqeshje dhe gëzim tek çdo fëmijë.  Një verë e paharruar për të gjithë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *