Mini matura 2019

Një mbrëmje e paharruar për të gjithë nxënësit,prindërit dhe mësuesit. Nje rrugëtim i gjatë 9-vjeçar kurorëzohet me sukses, me arritje shumw të larta në mësime ,por mbi të gjitha me të rinj të formuar, të denjë të përfaqësojnë veten, familjen, shkollën dhe vendin e tyre kudo që ata do të studiojnë dhe punojnë. Ndihemi krenar për të gjithë nxënësit tanë që na kanë shpërblyer punën e të gjithë stafit pedagogjik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *