Vizitë në Gjirokastër, qytetin me shumë kulturë dhe tradita, qytetin e Ismail Kadaresë!

Vizitë në qytetin e gurtë, në qytetin e kulturës, të traditës, të Kadaresë….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *