Fituesit e Olimpiadës “KANGAROO”

Olimpiada Ndërkombëtare “KANGAROO” numëron sot më shumë se 6 milion pjesëmarrës në vit. Në rang vendi dolën 4 fitues përkatësisht në nivelet A1, A2,B1,B2.  Vendi I dhe vendi II për nivelin A2 u fituan nga nxënësit e shkollës sonë, Pegi Mara dhe Klea Sinani. Vendi I për nivelin A1 u fitua nga Redon Sula.  Në datat 14-16 shtator në Bergamo të Italisë do të zhvillohet faza finale e Olimpiadës KANGAROO 2018 ku do të shpallen edhe fituesit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *