“Dita Botërore e Librit”

Panairi i librit organizuar në kuadër të 23 Prillit-Ditës Botërore të Librit 📚 📖 …

Sa shumë thënie ka për librin por ne kemi përzgjedhur disa prej tyre:

• Miq të mirë, libra të mirë dhe një ndërgjegje e qetë: kjo është jeta ideale.” – Mark Twain

• Kur kam pak para, blej libra; dhe kur më tepron ndonjë gjë prej tyre, blej ushqim dhe veshje.”― Desiderius Erasmus

• Librat janë miqtë më të qetë dhe më të përhershëm; ata janë këshilltarët më të gjindshëm dhe më të mençur dhe mësuesit më të durueshëm.” ― Charles William Eliot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *