Ndihmojmë njerëzit në nevojë… Me kontributin financiar të prindërve dhe nxënësve arritëm të ndihmonim familjen e Z.Belul Lika duke i blerë një frigorifer, televizor, ushqime dhe enë kuzhine. Falenderojmë të gjithë ata që e bënë të mundur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *