Gëzuar 28-29 Nëntorin!

Gëzuar 28-29 Nëntorin nga nxënësit e klasës së II-a, të cilët vunë skenë pjesën “Prinesha Argjiro”, shkruar nga Ismail Kadare. Falenderojmë nxënësit dhe mësuesen e tyre të përkushtuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *