Arba Çeçia

Arba Çeçia

 
Arba Çeçia, nxënëse e shkollës VIKTOR HYGO nga klasa e I - VIII,  është fituese e “Neuroscience  në “OSCAR EXCELLENCE AWARDSWINNERS 2018”.  Eshtë diplomuar për neuroshkencë dhe biologji pranë Universitetit "George Mason University". Aktualisht punon si kërkuese shkencore në departametin e neurologji/neurokirurgji në "Johns Hopkins School of Medicine"
Shkolla VIKTOR HYGO
5
2018-08-09T10:43:03+02:00

Previous