logo
REGJISTROHU

Alba Brojka

Alba Brojka

Bëj pjesë në brezin e parë të nxënësve të shkollës "Viktor Hygo", ​shkollë në të cilën kam marrë jo vetëm arsimin dhe edukimit cilësor, por kam fituar dhe shokë dhe miq shumë të mirë. Shkolla "Viktor Hygo", me aktivitetet e shumta, me përkushtimin e stafit pedagogjik, ka kontribuar në rritjen time, si nga ana e formimit arsimor ashtu dhe në formimin qytetar.
Shkolla VIKTOR HYGO
5
2018-05-24T11:00:35+00:00

Previous

“After school”
Zhvillohet pas orarit mësimor dhe shërben për të kryer detyrat e shtëpisë dhe për përforcuar njohuritë e marra
Histori Suksesi

Noel Shehu

Student në " UNVERSITÉ PARIS II "- PANTHÉON -ASSAS Arritjet e mia i kanë rrënjët në shkollën "VIKTOR HYGO"
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0.0
2018-05-20T15:50:42+00:00

Cilësi, disiplinë, argëtim... trinomi i suksesit 

Noel Shehu Student në " UNVERSITÉ PARIS II "- PANTHÉON -ASSAS Arritjet e mia i kanë rrënjët në shkollën "VIKTOR HYGO" Cilësi, disiplinë, argëtim... trinomi i suksesit  Shkolla VIKTOR HYGO 5 2018-05-20T15:50:42+00:00 Cilësi, disiplinë, argëtim... trinomi i suksesit  https://ecole-vhugo.com/testimonials/noel-shehu/

Kladia Poçari

Studente në JOHANN WOLFGANG GOETHE - UNIVERSITAT Që nga kopshti deri në klasë të 9 kam qënë nxënëse ekselente dhe...
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0.0
2018-05-20T15:57:10+00:00

Faleminderit shkolla "VIKTOR HYGO"

Kladia Poçari Studente në JOHANN WOLFGANG GOETHE - UNIVERSITAT Që nga kopshti deri në klasë të 9 kam qënë nxënëse ekselente dhe kjo falë punës së mësueseve që me profesionalizmin e tyre, me këshillat e tyre, më kanë bërë kjo që jam sot. Faleminderit shkolla 

SARA POÇARI

Ambjente komode, mësues shumë të përgatitur, disiplinë shkollore, objektivizën në vlerësim.
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0.0
2018-05-20T16:08:46+00:00

Krenare që kam qënë pjesë e shkollës "VIKTOR HYGO"

SARA POÇARI Ambjente komode, mësues shumë të përgatitur, disiplinë shkollore, objektivizën në vlerësim. Krenare që kam qënë pjesë e shkollës "VIKTOR HYGO" Shkolla VIKTOR HYGO 5 2018-05-20T16:08:46+00:00 Krenare që kam qënë pjesë e shkollës "VIKTOR HYGO" https://ecole-vhugo.com/testimonials/sara-pocari/

Alba Brojka

Bëj pjesë në brezin e parë të nxënësve të shkollës "Viktor Hygo", ​shkollë në të cilën kam marrë jo vetëm...
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0.0
2018-05-24T11:00:35+00:00
Alba Brojka Bëj pjesë në brezin e parë të nxënësve të shkollës "Viktor Hygo", ​shkollë në të cilën kam marrë jo vetëm arsimin dhe edukimit cilësor, por kam fituar dhe shokë dhe miq shumë të mirë. Shkolla "Viktor Hygo", me aktivitetet e shumta, me përkushtimin 

Arba Çeçia

  Arba Çeçia, nxënëse e shkollës “VIKTOR HYGO” nga klasa e I - VIII,  është fituese e “Neuroscience”  në “OSCAR...
Shkolla VIKTOR HYGO
5.0.0
2018-08-09T10:43:03+00:00
Arba Çeçia   Arba Çeçia, nxënëse e shkollës “VIKTOR HYGO” nga klasa e I - VIII,  është fituese e “Neuroscience”  në “OSCAR EXCELLENCE AWARDSWINNERS 2018”.  Aktulisht punon si Research Assistant pranë Istitutit  Krasnow, GMU. Shkolla VIKTOR HYGO 5 2018-08-09T10:43:03+00:00 https://ecole-vhugo.com/testimonials/arba-cecia/
10
5
Christmas Pop-up