Klea Vyshka

Klea Vyshka

  Klea ka qënë një ndër nxënëset model të shkollës sonë. Ka fituar bursë të plotë në Campus France dhe në Universitetin e Utrecht, ku ende vazhdon të studiojë, me rezualtate shumë të larta.
Shkolla VIKTOR HYGO
2018-08-10T10:28:47+02:00