Klaudia Poçari

Klaudia Poçari

Studente në JOHANN WOLFGANG GOETHE - UNIVERSITAT Që nga kopshti deri në klasë të 9 kam qënë nxënëse ekselente dhe kjo falë punës së mësueseve që me profesionalizmin e tyre, me këshillat e tyre, më kanë bërë kjo që jam sot.

Faleminderit shkolla "VIKTOR HYGO"

Shkolla VIKTOR HYGO
5
2018-05-20T15:57:10+02:00

Faleminderit shkolla "VIKTOR HYGO"

Previous