• An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
Video...
Aktiviteti me rastin e 28-29 Nëntorit 2013
 
Sruktura e vitit shkollor
 
                                                    
                                                                      
                                                                            Strukura e Vitit shkollor 2013-2014
 
Mësim:

Semestri i parë  fillon më datën 16 shtator 2013 dhe mbaron më 5 shkurt 2014
Semestri i dytë fillon më 10 shkurt 2014 dhe mbaron më 18 qershor 2014

Pushime:

Periudha e parë, fillon më 24 dhjetor 2013 dhe mbaron më 7 janar 2014
Periudha e dytë , fillon më 6 shkurt 2014 dhe mbaron më  8 shkurt 2014
Periudha e tretë, fillon më 19 mars 2014 dhe mbaron më 23 mars 2014

 
Kampi Veror 2014

                                               

                                                               KAMPI VEROR 2014

 •         Periudha e kampit veror :  23 Qershor – 1 Gusht 2014

 

 •         Orari:   08.30-15.30
 •       
 •        Shërbimet që ofrohen: Mëngjesi, dreka, transporti dhe kujdesi


 •       Aktivitetet që zhvillohen janë: Pishina, Volejboll dhe Basketboll,Kurse pikture, Gjuhë frënge dhe angleze,  Kinema, Piano....etj.
 •  

 

 

P.S  Për informacione më të detajuara mund të kontaktoni  pranë sekretarisë së shkollës 4237 17 25

        në cel.  0692061677

                           

 


                            


                     


                     

 
Video
Pamje nga aktivitetit për festat e 28-29 Nëntorit 2013

Pamje nga dramatizimi "Çështja e Blertës"

 
Regjistimet pë CU dhe CL

 

 

   Kanë filluar regjistrimet për CU dhe CL për vitin shkollor 2014-2015


 Regjistrimet mund të bëhen pranë sekretarisë së shkollës nga dita e hënë deri të premten (08.00-15.30) dhe ditën e shtunë (09.00-14.00).

 

         Për të regjistruar një nxënës, duhen këto dokumenta:

 

 • Dëftësën e klasës të cilën ka mbaruar
 • Certifikatë lindje me fotografi ose pashaportë (fotokopje)
 • Librezë vaksimini (fotokopje)
 • Dokumentin e vizitës nga mjeku otorino dhe okulist
 • 2 fotografi me përmasa 9cm x 7cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 
More Articles...
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2

JBGMusic

sound byJbgmusic

Lajmet e Fundit

Vizitorë Online

We have 4 guests online